Geçen ay peşinatsız 650.000 icin yazıldım Nisan sonu Mayıs ilk hafta arası teslim alacağım nasip olursa. Mantığı ne kadara girmiş olursan teslim alacağın ay %40'ını Ödemiş oluyorsun yasal zorunluluk sanırım.
2 ay önce aldım hiç sorun yaşamadım
Geçen hafta bende çok araştırdım emin evim ve bir arabam ile görüştüm her ikisi de %40 olduktan ve 151 gün(5 ay) tamamlandıktan sonra parayı teslim ediyor ve vade sayıları da para teslim edildikten sonra kalanı emin evim en fazla 11 ay vade yaparken bir arabam en fazla 18 ay vade yapıyor ama alıcıya ne kadar sürede teslim edilir belli değil şuan almak için niyetlendiğin aracı 5 ay sonra almak istesen aynı fiyattan alamıyorsun ülkemizde enflasyon yerinde durmuyor zaaten ucu ucuna hesap yaparak giriyorsun bende sahibinden galericilere baktım aradığım araca 10 taksitle belli bir vade farkı eklenerek aldım yaptığım hesaba göre az da olsa vade farkı var ama 5 ay sonra bu aracı bu fiyata ve hatta vade eklenerek çıkan fiyata bile alabileceğimi düşünmüyorum araç aynı gün 50 bin zamlandı 5 ay sonrasını siz düşünün.
O halde bu sistemin ödeme yönünden 2 artısı var herhalde.Yaş sınırı yok.Faiz düşük.Fakat enflasyon yüzünden 5 ay sonra aynı fiyata aracı bulamayabilirsin.
Vade de kısa anladığım kadarıyla