Hiç kimse veya firma yanlış anlamasın ama ben yapılan açıklamalara, sunulan gerekçelere veya şunlara bunlara asla bakmayı sevmem. Tercih ettiğim şey her zaman; perdenin arkası neden karanlık, lambalar sağlam ve elektrikler olmasına rağmen neden karanlık derim. Yani iyimser pencerem yok benim. Bu paylaşımda yeni haberim olan bir konuya değinerek örnek vermek isterim. Natro almış bu firmayı ve doğrudur bilgim zaten yok alamaz mı alabilir tamam buraya kadar da kardeşim başkasını bilmem de ben sorarım burada şunu: Natro açılıyor da, turhosta mı bu saldırı? Saldırı neyin saldırısı derim sonra? Akabinde hadi saldırı var madem, telefonlara da mı bu saldırı? Abicim anlamadığım şey neden içkillenme oranımız sıfıra yakın? Babamın firması mı turhost benim? Neden iyimser bakıyorum veya bakmak zorunda mıyım? Yorumlardaki birçok kişi ya da oluşum gibi, başkalarına göre ufak tefek de olsa benim de projelerimin yer aldığı bir firmaydı. FİRMAYDI çünkü; gram akla sahip biri herhalde artık bu tokattan sonra burada durmaz, durmaya ısrarı varsa da buna kimse engel olmaz
Uzun bir zamandır, x bir hosting firmasının her gün mutlaka 2-3 kez kesintiler yaşatması ve genellikle 40 dk 2 saat gibi aralıklarla uzun sürmesi bu kesintilerin sonucunda cevaben: "acil güncelleme yapmamız gerekti, anlık kesintiler olmuş olabilir" gibi açıklamada bulunması nedeniyle, yıllardır asla kesinti olmuyor diye bildiğim turhosta geçmiştim yakın zamanda ve bu yorumu yazarken 16:12 de siteler açılmaya başladı bu arada.. Şimdi ne yazık ki uzun uzun uğraşlardan sonra projelerimi ben, Türkiye'de yer almayan lokasyonlarla, yurt dışı firmalarda arayışa girerek geçişe yöneleceğim.
Sanki çok ucuzmuş gibi, yurt dışı şirketlerin fiyatlarıyla aynı PARALARI, FAHİŞ RAKAMLARLA bunlara ödüyoruz ki enayiliğimizi belki bir ödüllendiren çıkar diye sanırım ama sonuç...
Paraya odaklı olanlara lanet, insana ve hizmete odaklı olanlara da hürmetlerimle..