Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben warp. dev kuallanmıyorum sebebinide açıklayayım

1. Son derece dengesiz, hatta aptallaşmış durumda. İster GPT5-HIGH modelini, ister SONNET4.5 THINKING'i kullansın, CURSOR ve WINDSURF'ten çok daha az akıllı, şimdi ise bağlamı kaldırılmış COPILOT CHAT'ten bile daha az akıllı.
2. Kullanım iki katına çıktı. Eski modda 2500 puan en az 3 gün yetebiliyordu. Şimdi, yeni modda 1500 puan yeterli, ama eski 2500 puanlık mod 1 gün için bile yeterli değil. Maliyetin arttığını düşünürsek, kullanılabilir miktar CURSOR'dan çok daha az, biraz soyut (her ikisi için de temel abonelik ücretleri tamamen aynı).
3. Kullanımı son derece zor. Mevcut WAPR.DEV eskisi kadar stabil değil ve sık sık çöküyor.
glm 4.6 ve minimax m2 ai için düşünceleriniz nedir hocam deneme fırsatı buldunuz mu
glm 4.6' da pro paket ve mini max m2' de ise plus paketi almayı düşünüyorum

Tabiki sonnet 4.5 kadar iyi değil hiçbirisi fakat aylık gerçekten sınırsız olarak kullanabileceğimiz bir api bulsam düşünmeden sonnet 4.5 alırım
github copilot vardı çok iyi ama free sonnet 4.5 limiti çok hızlı doluyor. Bunun sonnet 4.5 için kesin bir çözüm arıyorum hızlı ve gerçek sonnet 4.5 olacak şekilde. Fakat bulamadım