Googlede index almak için belirli kritlerler var.İçeriğin yapay zeka mı değil mi diye bakmıyor.Örnek vereyim 50 tane konu açtınız.Her konunun içine Başlık,tag,kategori 'den esinlerek yazıları yapay zeka asistana yazdırdınız.Konu içinde harman olduğu ve aynı kelimeleri en az 4,5 kere yazı içinde kullandığınız için google bot taramasında değersiz içerik olarak okuyacak ve sayfanın index alması için yeşil ışık yakmayacaktır.Oto makale üretiminde bu şekilde bir risk vardır.Fakat siz her konuyu elle yapay zekaya yazdırır ve el ile manuel sitenize eklerseniz google gibi getir yapıp anında index aldığını göreceksiniz.

Yazınıza kısmen katılıyorum her yapa zeka mutlaka gizli etiket koyuyordur ama arama moturunda index almaya engel olmuyor.Keza resimler içinde geçerlidir.Google resimin orjinalliğine bakmıyor resmin alt tagına,açıklamasına bakıyor.Evet Aİ tarafı resmi okuyabiliyor fakat hala google arama motoru tarafına resim tanı oku gibi bir özelliği kısmen getirdi.Her zaman düşüncem kelin ilacı yine kelde.Google gemininye doğru emirler ile kişisel SEO aracınız haline getirebilir ve bu araç ile çok rahat index alabilirsiniz.

Gelelim sıralamada yükselmeye aşırı zorlu kelimelerde ai ile yükselirsiz bunu yapan arkadaşlar var.Google hala backlink,sosyal medya gücü ve hite bakıyor.Çoğu aşırı zorlu keliemelerde malesef haclink ile yükselme oluyor.Üzerine sosyal medyadan hit çekiliyor.