Kumar oynayanları hiç anlamayacağım. Elbette daima kasa kazanır ama kumarda tek bir kişinin kazandığına şahit olmuşlar mi? Yüksek meblağ lar yatıriyorlar.
Amacınız sanaldan kazanmak ise bunun yüzlerce dalı var. Sanaldan kazanç deyince herhalde bu arkadaşlar sanaldan bir tek kumar ile kazanıldığını biliyorlar.
Kendimden örnek vereyim.
Tarih 2010 yılları. Sanaldan kazanç sağlamanın yolunu arıyorum. Bir forumda biri rulet stratejileri isimli ebook satıyordu. Satın aldım.
Toplamda bir asgari ücret kaybettim. Ama bu asgari ücreti tek seferde kaybetmedim.
Youtubeden ordan burdan rulet stratejilerini arıyordum. Onlarca method denedim. Bende hiç bir zaman bağımlılık olmadı. Bulduğum stratejileri deniyordum sadece.
En sonunda yaptığım şeyi söyleyeyim. Rulette 36 sayı var.
Bir numara dışında tümüne 1 dolar yatirip 35 dolar kaybedip 36 dolar kazanıyordum. Sonra en sonki denemede boş bıraktığım sayı geldi. Bu olunca daha da oynamadım.
Hiç bir zaman bağımlılık olmadı bende. Hep kasanın kazandığını gördüm.
Ondan sonra clickbank tan para kazanmaya çalıştım.
O da olmayınca 2013 başlarında r10da Youtubeden para kazanma furyası çıktı. İlk sanaldan para kazanmam burda gerçekleşti.
Ben neden kumar oynadım. Bulduğum stratejileri denemekti sadece.
Sonra Youtube bitti Pinterest başladı. Sonra Pinterest bitti, halen method arayışım devam ediyor.
@Slash; @Bezos;
Method arama diyince ilk hatırladığım 2 arkadaş.
Her ikisininde yıllardır method aradığını biliyorum.
Vel hasıl diyeceğim şu. Sanaldan bir tek kumar ile kazanılmıyor. Yüzlerce legal etik bin bir sektör var. Şansınızı daha legal yollardan deneyin.

35 milyon TL kaybeden arkadaş.

https://www.instagram.com/reel/C_DSooht1Wl