yaratır diye düşünüyorum çünkü kiralarken kişi sayısı seçiyorsun. fiyatta ona göre değişiyor
Kimlik vermek gibi bir durum yok hocam, sözlü veya yazılı olarak da muhattap sadece siz olursunuz. Kaç kişi kalınacaksa o kadar kişi seçerseniz daha iyi olur, sonradan fazla kişi kalmanız sıkıntı yaratır çünkü kişi sayısına göre ücret artıyor.
Konaklayanların kimlik bilgilerini kolluk kuvvetlerine bildirmekle zorunlu işletmeler.
Hocam gün içinde gelecekse sıkıntı olmuyor ama gelip sizinle birlikte kalacaksa sıkıntı olabilir. Kişi sayısına göre fiyat belirleniyor.
Hocam zaten airbnbde kimlik doğrulaması yapıyorsunuz. 3 defa kullandım hiç birinde ayrıca fiziki olarak kimlik vermedim emin misiniz?
Benim 3 deneyimimde de bu gerekmedi hocam. Bir keresinde 5 kişi kaldık, benim kimlik onaylı airbnb hesabım üzerinden konuştuk ve anlaştık. Ev sahibiyle yüz yüze muhattap olmadık bile.
Yaratmazda apartman şikayetcı olmazsa
merhaba,
Aslında turizm konaklamalarında kimlik kaydı alıp bildirmek zorunludur.
Fakat air bnbler turizm işletmesi olmadığından böyle bir zorunluluğu yok sanırım.
Ben airbnb kullandım ev sahibini bile görmedim yani ne kimlik ne bir şey vermedim.
Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum fakat ev sahibine sormakta fayda var. Bazıları problemli olabilir.
Arkadaşlarınız gelir ve taşkınlık olmazsa niye sorun olsun olmaz.
Ben şahsen airbnb dışında bir konaklama düşünmüyorum. Kış aylarında çok güzel manzaralı evler var kar yağışını bekliyorum favoriye güzel yerler attım
Vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkürler .Ve evet airbnb gerçekten harika bir deneyim ,Ben bir kez kullandım ama bundan sonra gittiğim yerlerde çoğaltmayı hedefliyorum bu deneyimi