Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu arayışındaydım ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine Rofth markasının oyuncu koltuğunu denemeye karar verdim çok ısrar ettiği için.
Uzun saatler bilgisayar başında durduğum için terletmeyen bir model önceliğimdi ve önceki kullandığım deri modelden rahatsızdım.
Gelelim deneyimlerime;
Sipariş verdiğim model Rofth Eron modeli ve terletmez tay tüyü kumaş kullanmışlar ve yüzeyi yumuşacık gerçekten leke tutmuyor galiba bu kumaşlar veya kolay temizleniyor.
Koltukta 180 derece yatma (tam yatma) özelliği var. Çift kol mekanizması da varmış aldığımda bilmiyordum. Diğer kol sallanma özelliği sağlıyor.
Süngeri dökme sünger ve oldukça rahat bence. Baya kalın bi sünger kullanılmış. Şuana kadar terletme yapmadı hiç.
Rahatlık konusunda uzun süreler bilgisayar başında olduğum için çok iyi geldi. Piyasadaki muadillerinin 10-12 bin tl bandında olduğunu düşünüyorum.
3D kolçak mevcut koltukta aşağı yukarı, sağa sola ve ileri geri hareket edebiliyor.
Gayet heybetli bir model ve rengi çok güzel.
Kasım indiriminde aldım ve bence almayı düşünenler kaçırmasın bu fiyata bu kalite zor bulunur.
Deneyimleneye devam ediyorum duruma göre güncelleme yapmaya devam edeceğim.
Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.
Almak isteyenler için de link bırakayım;
Link:
https://rofth.com/rofth-eron-balance...yuncu-koltugu/
Görseli de bu şekilde: