hocam ben örnek olması için başlangıç durumundaki bir kanala yaptığım yüklemeyi attım. elbette bu tür videolar izleniyor.
iyi çalışmak örnekleri anlamak lazım. Benim programlarımın özelliği kolayca bir çok kanal açabilecek şekilde kısa sürede toplu şekilde video üretme imkanını sunması. bir kanal açıp ayar yapıp müzik klasörlerini görüntüleri vs ayarlayıp arka plan sesi gibi şeyleri de ayarlayıp bir çok video üretmek mümkün. önemli olan 1 video için 1 2 saat uğraşmamak. çünkü çok uğraşılırsa ve her atılan da izlenmediğine göre bu iş çok verimsiz oluyor. oysa 10 tane müzik kanalı olan, kişi bu işi sürekli yapan ve üretimi verimli yapabilen bir kişi izlenim işini de her video için çok uğraşmadığından çözmüş oluyor.
burada youtube algoritmaları ve yapılan videonun müziğin kalitesi elbette çok önemli.
insanlar uğraşa uğraşa 1 tane 5 dk lık video yükleyerek ve bunun için 1 2 saat uğraşarak bir noktaya gelemeyeceğini anlıyorlar. ben 1 saatten az olmamakla birlikte genellikle en az 3 saatlik videolar yapıyorum. 12 saatlik videolar da benim programlarımla çok kolay. loop videolar vs için de ayrı bir görselden overlay sistemi ile video yapabilecek programım var. capcut vs ile saatlerce uğraşmaya gerek kalmadı artık.

Demoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamda dedigim içerikler bu bu iceriklerden para kazanan varmı suan. ?