Yıllık 36K$'a şu kabiliyetlerde birini bulursanız bana da yönlendirin; iş yüküme yetişmekte sıkıntı çekmekteyim.

Çok üzgünüm ama, tek başına C/C++ uzmanlığı ile yıllık minimal wage zaten 60K$'dır, 120'ye kadar gider.
PHP ve laravel yazılımcıları için bu 40K'dan 80-90 bandına kadar gider,
Typescript ve Node.js için de bu 60'dan 120'ye kadar gider.

Sizi anlıyorum. Siz All-in-one birini, düşük saat ile çalıştırıp; yeterli bir maaş verdiğinizi düşünüyorsunuz.

Ancak zaten bir yazılımcının günlük verimli çalışma saati 8'dir. 8. saatten sonra kimsenin beyni almaz. Yani bu bir yazılımcının "yan işi" olamaz.

Hele ki; bu alanların hepsinde "yeterli" seviyede bilgiye sahip birini bulmak çok güç. Genelde herkes bir alana yönelir. Bunların hepsine hakim birisi var mıdır? Ben listenin 3'ünü senior kalanını da beginner seviyesinde biliyorum. 15 senedir yazılımla ilgileniyorum. Bunların tamamını bilen bir kişinin yaşı ortalama 45-50 skalasındadır. O kişilerin de iyileri çoktan köprüyü geçtiler.

1. Python ile özel yazılım geliştirebilme
  2. C / C++
  3. Güvenlik ve performans optimizasyonu
Şu 3 maddeyi çıkarmanızı ve bu 3'ü için ayrı yazılımcı aramanızı öneririm. Böylelikle öğrenci ya da sektördeki yeni-orta arkadaşlarımıza güzel bir teklif olacaktır.

Bol şans.