Rahat çözüyorlar demişsiniz de, nasıl rahat çözüyorlar hangi versiyonu kullanıyorsunuz? sadece direk şifreleme mi yapıyorsunuz ? 3 alandada şifrelerseniz çözülmesi neredeyse imkansız hale gelir. standart şifrelemeyi bir resime bağlayın o resim olmadan hiç kimse çözemez. nasıl şifrelendiğine bağlı tabi hiçbir yazılım kırılmaz değildir de PHP 8 ve üstünü kırabilecek çok az bir insan var. onlarda dosya başlarına binlerce dolar alırlar. o yüzden bir sitede en az 5-10 şifreleme yaparsınız kodlar içerisinde binlerce dolara denk gelir vazgeçerler zaten. bu şifrelemenin türüne bağlı isterseniz ben size 1 tane dosya şifreliyeyim bir kırdırmaya çalışın bakalım kıracaklar mı
Yani hocam dediğiniz gibi karmaşık yapılarla beş altı dosyayı şifreleseniz kırılması daha da zorlaşır. Tabi şöyle bir şey de var, kimse 500TL ye satılan script için oturup günlerce uğraşmaz. Kimse de 500TL ye satacağı script için 100 lerce dolar Ioncubeye para vermez o yüzden kalitesiz şifreleme yöntemleri kullanır, gerçekçi düşündüğüm için öyle söyledim. Haberiniz vardır Ioncube ücretlerinden

Ben komple scripitinin her dosyasını şifreleyen birini görmedim. En fazla lisans yapısında ki bir iki dosyayı şifreler, onu da çözmek isteyen çözüyor (Tecrübeyle sabit). Benim de size tavsiyem şifreli bi scriptini wareze düşürün bakalım sağ çıkabiliyor mu.

Eğer çok sağlam bi scriptse çok sağlam bi yapıyla şifreleyip kırılması daha zor yapıya getirilebilir.