eycreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam standarttan uzak kalın. İoncubeyi rahat çözüyorlar. Piayasa da ki yazılım lisanslama scriptlerini daha kolay çözüyolar. Kendinize has bir şey yapamanız lazım. Bende açık kaynak satıyorum öyle bi lisanslama yaptım ki nasıl yaptım ben bile hatırlamıyorum. Şifreli kod filan yok ama istemediğim hiçbir alan adında çalışmıyor 😄 Çözmek isteyen biri olursa da çok uğraşması gerekiyor. Karmaşık bir yapı var yani.
Rahat çözüyorlar demişsiniz de, nasıl rahat çözüyorlar hangi versiyonu kullanıyorsunuz? sadece direk şifreleme mi yapıyorsunuz ? 3 alandada şifrelerseniz çözülmesi neredeyse imkansız hale gelir. standart şifrelemeyi bir resime bağlayın o resim olmadan hiç kimse çözemez. nasıl şifrelendiğine bağlı tabi hiçbir yazılım kırılmaz değildir de PHP 8 ve üstünü kırabilecek çok az bir insan var. onlarda dosya başlarına binlerce dolar alırlar. o yüzden bir sitede en az 5-10 şifreleme yaparsınız kodlar içerisinde binlerce dolara denk gelir vazgeçerler zaten. bu şifrelemenin türüne bağlı isterseniz ben size 1 tane dosya şifreliyeyim bir kırdırmaya çalışın bakalım kıracaklar mı