bu sektör tr'de niş sayılır. yani youtube'ta içerik oluşturma para kazanma konusu üzerine düzenli içerikler oluşturan markalaşma sürecinde kişi sayısı az haliyle bu alanda aratmalar yapınca bi süre sonra anasayfa bu ve benzeri birkaç kanalla dolmaya başlıyor. benim bildiğim 3-5 kişi var öne çıkan. ama önerim daima yurtdışı hesaplarını takip etmeniz. bunların elde ettiği sonuçlar da daha ziyade meraklısı için motivasyon yaratır. eğitimlerine bulaşılmasını pek tavsiye etmem çünkü az çok bellidir neler anlatılacağı para vermeye lüzum yok yabancı kaynaklarda pek çok şey var zaten.
Bende tavsiye etmiyorum bu tarz eğitimleri sonuçta kazandıyor olabilir ama ben kendi mantığım ile düşünüyorum kazandırıyor olsa ki kazandırıyor ben kendim yaparım sadece yani eğitimden gelicek olan 2 bin tlye hiç tenezzül etmem
Hadi diyelim başkalarıda kazansın diye düşünüyor diyelim o zaman yap çekiliş çekilişle ver eğitimi bedavadan
Neyse uzun lafın kısası bu veya başka nichelere başlayacak olanlar internet ortamında bir çok makale video vs var paralarını bosuna bunlara kaptırmasınlar.