amma çok insan deniz fanatiğiymiş
Hocam şimdiden şehrimize hoşgeldin, taşındığın taraflar merkezin biraz dışında. (eskişehirli çoğu insanın genel kanısı bu şekilde) ama araba ve otobüs ile (32 var ordan sanırım en sık) merkeze uzaklığı yine de kısalıyor. Gerçi ıhlamurkent kendisi başlı başına çarşısı vs olan baya gelişmiş bir yer oldu. Onun haricinde Eskişehir'in en güzel özelliği her yerin her yere yakın olmasıdır . Arabayla, toplu taşıma ile ulaşım çok kolaydır. Kaldı ki şehir merkezinde çoğu insan yürüyerek gider gideceği yere. Öğrenci kenti olduğu için medeniyet seviyesi çoğu ilden yüksek denebilir(genelde öyle diyorlar yani ben başka şehirde yaşamadığım için kıyas yapamıyorum). Gece hayatı (aileye uygun gece hayatı dahil) güzeldir. Deniz olayına takılma şehrin heryerinden porsuk çayı geçiyor küçük venedik hesabı.
Taşındığın mahalleye yakın bir mahallede oturuyor ve belediyede çalışıyorum. Bi isteğin arzun vs olursa mutlaka pm atabilirsin.
Hayırlı olsun. Eskişehir'de yaşıyorum. Ihlamurkent şehir merkezinden uzak bir mahalledir. Eğer kendi aracınız varsa, sorun yaşamazsınız. Ancak tramvay, otobüs ile çile çekersiniz. Komşularınız elit kişiler olacaktır. Kimse kimsenin kapısını çalmaz rahatsız edilmezsiniz 😃
hocam çok teşekkür ederim arabayla gerçekten her yer yakın merkezde şu an için bir işim yok zaten vadişehir taraflarında ihtiyaç olacak her şey var gibi gördüğüm kadarıyla şu an için arabam yok ama otobüs hastane gibi genel yerlere yakınmış merkezde 6 km sanırım arabayla yakın geldi zaten merkezde trafikten arabadan inesim geldi

Geldiğim günden beri insanı ayrı bir güzel diyorum herkes yardımcı olmaya çalışıyor forumdan bile çok dm geldi istediğin zaman yardımcı oluruz diye olanlarda oldu gerçekten çok teşekkür ederim