üst üste tekrarlıyor sürekli merkeze yönlendiriyorlar ve yine çözülmüyorsa aynı marka araçla değişiklik yapabilirsin ama aracın 2023 olduğu için yeni araç için senden ücret talep edebilirler genellikle buyback yaparlar aldığın fiyattan geri alıp güncel fiyat üstünden ücret çıkarırlar. Tüm süreci yazılı & görsel ve sesli olarak kayda alıp sakla hocam
Hocam şöyle, ben aracın 2. sahibiyim. Günümüz şartlarında satılan fiyat üzerinden buyback pek mümkün değil sanırım bu uygulama Türkiye’de yapılmıyor. Ama araç ilk kez merkeze gidecek. Arıza sürekli tekrarladığı ve artık yazılımla ve parçayla çözemedikleri için kronik olma ihtimali yüksek anladıgım kadarıyla. Cevabınız için teşekkür ederim. 🙏🏻
Araç garantide mi ? Hocam biz böyle bir sorunu bir markada 2021 de yaşadım beyin değişti . 58000 fatura çıktı Garanti kapsamından bir ücret talep etmediler . Bu işlemde yetkili servisten servise bile değişiyor yapılan işlemler . Garanti kapsamında ise yapılmasını talep edin ama kaza ws olsun kapsam dışı bırakıyorlar .
Evet aracımın garantisi var ve şöyle ki yapılan hiçbir işleme ücret ödememek üzere satın alınırken garanti süresi boyunca full servis avantajından yararlanılmış. Yani bakımlar dahil zaten bedava. Hiç para vermedim. Aracımda eller serbest anteni değişti 2 kez, tampon vs söküldü iscilik vs veya balata değişimlerinde silecek dahil hiç para vermedim. Su an öyle ki artık servis çözümsüz kaldı ve merkeze yönlendiriliyor. İlla ki yapacagız, magdur olmayacaksınız dediler ama aracımı söküp takıyorlar. 3 gündür serviste ve baska sorun yasamaktan da korkuyorum devam eden süreçte. Henüz 54 binde. Bahsettiğim bu garanti de bitince hele tamamen aklımda bu sorunlarla araca binmek beni yorabilir gibi geliyor. Müsteri memnuniyetini gözetip iyi niyet gösterebilirler diye düsünüyorum zira ben kendim de dosya açtırdım ve bu sürecle merkez de bizzat ilgilendi. Yine yarın da arayacagım.