Sürecin iyi yönetildiğini düşündüğüm ve markayı zan altında bırakmamak için model/marka bilgisi paylaşmadan konuya gireceğim. Devam eden süreçte de detaylandırırız muhakkak…
2023 model bir aracım var. Aracımda eller serbest / anahtarsız giriş özelliği bir süredir çalışmamaya başladı. Servise gittiğimde ilk gün sadece arıza tespiti yaptılar. Sorunun tamponda yer alan eller serbest anteninde olduğunu belirttiler. Sonraki gün de akşama kadar tampon söküldü ve arıza garantilendi. Aracınız kalmalı ya da toplayalım yarın getirin gibi saçma bir cümle duyunca da sinirlendim ve ikame araç talep ettim. Bu talebim karsılık buldu. Ertesi gün aracınız yapıldı dediler ve defalarca denedik. Ardından 25 dakikalık bir mesafede özellik yine devre dışı kaldı… 🙂
Ertesi gün gittiğimde takılan orijinal parçanın arızalı olabileceği ve yeni parçanın hemen tedarik edildiği söylendi. O gün aksam araç teslim saatine yaklasırken arandım ve aracımın bu sistemi kabul etmediği, merkeze dosya açılacağı, hafta sonunu da ikame araçla geçirmem gerektiği söylendi. Aracımı çok seviyorum ancak nedense bu durum beni biraz soguttu. Merkeze dosya açıldığında garantiden dolayı acaba hak iddia edebilir miyim? Veya cazip seçenekle üst bir modele geçmem sizce mümkün olur mu? Bilgi sahibi arkadaşlarla konusmak istedim.
Bu arada bundan dolayı servise gidilir mi? Takma kumandadan aç diyen de oldu ancak bu özellik vs için fazla para ödeyip üst paket almıstık. Sanırım kullanmak hakkımız. 🙂