Çok güzel bir bakış açısı. Şike konusu çok derin ve en büyük yaralılarından biri fener diğeri beşiktaş. Kim ne derse desin. Yıllarca ekmeğini yiyen 2 takım var adlarını söylemim. Çünkü o takımın fetö mensubu oyuncuları bile çıkıp onlar destek verdiği için bu noktalar dedikten sonra, çok da bir sorgulamamak lazım. Bir tarafta başkanı dahil bu ülkeye operasyon çekiyorlar. bunlar hain diyor. Kimse aldırmıyor. 4-5 sene sonra darbe girişimi oluyor zaten. Yav Uefa diyor ki, "tff nin raporunu baz alacağız zaten", söylediği zaman bunlar şike yaptı diyebildiler, cesaretlendiler. Ondan sonra olayları ulu orta başladı, ondan önce daha da gizli, saman altında devam ediyordu, ediyormuş.
Kimse bana hiç bir takımın bulaşmadığını söylemesin, bugün bal liginde bile teşvik primi adı altında 3-4M ₺ ler dönüyor. Süper ligi siz düşünün. Ama ben de şöyle düşünüyorum, bu olayda en çok yer alan faydalanan takım puan-lig düşürme cezası alırsa, bir tane süper lig takımının amatöre döneceğini kesinlikle söyleyebilirim. Ve o takım malum.
Ben Fenerbahçeliyim arkadaşlar. Ama çok şükür dürüstçe bakan ve eğriyi doğruyu görebilen biri olarak görüyorum kendimi.
şu an şunu net bir şekilde söyleyebilirim, hangi önemsiz maç olursa olsun, en önemsiz dk da faul olsa, ve doğru olsa, diyoruz ki hakem bu dk da faul var'a oynamış. gol olsa diyoruz ki forvet bu dk da gol var a oynamış.
insanları bu kadar manyak ettiler