KuzeyKalesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev tutarken bir konu açmıştım bu depozito saçmalığı için orada destekleyenler vardı. Ben hala çok aptal bir sistem olduğunu düşünüyorum... ben o eve zarar verecek olsaö 1 kira bedeli kadar mı vericem yani ? Tamamen toplu para almanın peşinde olan insanların gelenek haline getirdiği saçmalık. Ben depozitosuz buldum inatla ve evine kendi evim gibi bakıyorum. He gözün tutmuyorsada verme evini o kişiye kardeş demi ?

Allah yardımcın olsun alırken 1 kuruş düşmemiştir verirken böyle koşturuyorlar.
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
De sende açıkça bu hafta iletmezsen davalık olacağız diye. (Son kırana göre 2x olarak al)
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı mantıkla Sen o eve zarar verirsen bana sana verdiğin zarar kadar mı zarar vereceğim ?

Avukatla görüşüp dava aç ek olarak zarar tazmini iste
kimyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 ev değiştirdim sabit taktiğim son ay kirayı yatırmadan evden çıkıyorum (ev temizse gerçekten) sonra diyorum depozitoyu kiraya sayarsın. Böylelikle depozitomu alıp boşaltmış oluyorum evi. Hatta çoğu zaman yüzyüze gelmemek için aciliyetim vardı anahtarı buraya bıraktım diyip gidiyorum. İyi niyet suistimal edilir bizden geçti o iyi niyetler hakkımı kendim alırım
Ry35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç acıma depozitoyu alırken güle güle aldı mı aldı sen ev kirasını ödemediğinde senin sıkışık olman onu ilgilendirir miydi hayır şu an onun sıkışık olması da seni ilgilendirmez. O depozito ne için veriliyor ev sahibi köşede tutacak evde bir zarar yoksa sana iade edecek. Depozito bir kira bedelidir ve bunu sen çıktığın gün sana vermek zorunda. Hemen bir avukata ver ve davacı ol aksi halde o depozitonun tamamını sana ödemeyecek. Ev kiraya verildiği vakit kesintilerde yapacaktır. Bu tavırlara bakılırsa seni çok uğraştıracak mesajları ve kira ödemelerini silme dava et.
Hepinize ayrı ayır teşekkür ederim. Yarın yapacağım ilk iş noterden ihtarname çekmek olacak.