Merhaba arkadaşlar :
Başlıkta belirttiğim gibi makale satış scripti yazdırmak istiyorum ama rica ediyorum aşağıda yazdığım özelliklerde iş verebilecek kişiler ulaşsın lütfen ,
- Modern , Seo uyumlu kodlama ve tasarım ve olmazsa olmaz %100 mobil uyum ( kodlama dili çok mühim değil )
- Tercihen daha önce bu tarz Script yazmış insanlar işleyiş ve mantığı daha iyi bildikleri için.
- Yönetici , yazar ve müşterileri buluşturan bir kurgu ( buradaki detaylar verilecek. ( Yazar profili sayfaları yazarın profil detaylarının ve yorum / puanlamalarının olduğu her yazara özel bir sayfa )
- Tekli içerik siparişi , paket içerik satışı , içerik için talep toplama , paket satışları planları ( backlink gibi ) ve olmazsa olmaz hacır içerik satış havuzu
- Dahili ve seo uyumlu blog modülü
- Shopier ve Paytr ödeme altyapıları
- Gelişmiş ve hem müşteri hem de yazar tarafında tam kontrol sağlayan bir admin sayfası
- Seo odaklı dinamik ve görsel açıdan profesyonel bir ön sayfa
- scriptin hiçbir platformda yada şahsa paylaşışmayacağına dair gizlilik sözleşmesi
opsiyonel
- kopya kontrol sistemi entegresi
Arkadaşlar piyasadaki hazır scriptleri inceledim hiç biri bana hitap etmiyor ve hepsi geride kalmış.
işe teklif verecek arkadaşlardan ricam sonrasında da ihtiyacım olduğunda ulaşılabilir insanlar olsun.
teklif verecek arkadaşlar
İş teslim süresi , fiyat ve ödeme seçenekleri ( kredi kartı ödeme tercihimdir ) ve ekleyebilecekleri artırla birlikte dönerse sevinirim . İmzamdaki bilgilerden ulaşın , şuradan ulaşın şelindeki mesajlara dönülmeyecektir .
Forum ÖM yoluyla yada 0552 56763