Birdenbire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aracıma haciz konuldu ve ilgili avukatla defalarca yapılandırma yapmak istememe rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Dün trafik çevirmesinde aracım haciz nedeniyle bağlanarak otoparka çekildi. Şu an gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Ek olarak, araç aslında bana ait değil. Evlilik aşamasında olduğum dönemde kız arkadaşımla birlikte alınmıştı. O anlık işlemlere gelemediği için aracı kendi üzerime almıştım. Ama evlilik de olmadı, aracı da devredemedim ve şimdi tamamen ortada kaldım.

Benzer bir durum yaşayan, süreci bilen ya da hukuki olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatabilecek biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

85k borç faizle 142 k olmuş

50 peşin vereyim + 3 taksit istiyorum

100 peşin istiyor + 1 taksit yaparım dediler

Üstüne üstlük elde avuçta ne varsa, telefondan başlayıp satmayı düşünüyorum. İnsan bu kadar çaresiz durumdayken karşı tarafın hiç yardımcı olmaması gerçekten vicdansızlık.
Allah yardımcın olsun kardeş. Faiz sistemi tam olarak sömürü sistemidir. Bunu herkes iyice anlasın artık. İslamın söylediği faizsiz ekonomiye geçmediğimiz müddetçe insanlar sömürülmeye devam edecektir.

Edit Bu konu hakkında çok doluyum. Faiz sisteminin toplumu mahfettiğini anlamanız için ille de bu tarz olayların başınıza gelmesi gerekmez. Sözüm konu sahibine değil yanlış anlaşılmasın. Herkesin bu mevzuya uyanmasını istiyorum. Toplum olarak bu konularda bilinçlenmezsek daha çok ekonomik krizler, yozlaşmalar, suçluların ve bebek katillerinin serbest bırakılması gibi olaylar yaşayacağız.