tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazanmıyorlar derken hocam? 😊 Nasıl kazanmıyorlar 100k bandında takipçisi bulunan influencerlar bile aylık 150-200k bandının altında kazanmıyorlar ortalama olarak yani buna kazanmıyorlar diyorsan bilemem tabi ama milyon takipçisi olup para kazanamayan kim varsa bana yönlendirirseniz aylık minimum 200-300 bin tl kazanç getireceğim kendisine sadece pazaryeri reklamı girerek. Bu işin içindeyim ve çok uçuk rakamlar dönüyor emin olun.
Forumda bile var hocam ama isimlerini veremem
Ben kimse kazanamıyor demedim zaten, ben de kazanıyorum. Ancak herkes kazanmıyor.

200-300 bin tl kazanç getireceksen arkadaşım olduğu için bir kişinin ismini verebilirim al götür bakalım https://www.instagram.com/eskisehirmutlu26

Milyonluk hesaplar da var ama benim umrumda değil açıkçası hocam böyle bir iddianız varsa öyle hesaplardan her yerde dolu. R10'da milyon takipçili olup 200-300 liraya bağlantı reklamı alanlar var onlarla anlaşarak başlayabilirsiniz

Ayrıca takipçisi 100k olup belirttiğiniz tutarları ancak niş ve kaliteli sistemi oturtmuş kişiler kazanıyor bu da oran olarak bakacak olursak %5 i geçmez.