Sanırım bahsettiğin kızı biliyorum. İçeriklerinde çoğu şeyi kasıtlı olarak abartıyor ve bu da tepki almasını sağlıyor. Tepki = Yükselme.
Kasıtlı olara kendini linçlettirmesi dışında bugünlere onu yasadışı veya işte +18 işlerin getirdiğini ise hiç sanmıyorum. Sen kendi ağzınla 2022'den beri takip ettiğini söylüyorsun yani belli ki bu arkadaş uzun senelerdir bir şeyler deniyor. Sosyal medyada başarıya ulaşmak sanıldığı kadar zor değil ve 3 yıl fazlasıyla yeterli bir süre.
Yani o kadın bedenini göstererek içerik üretiyor bu doğru ve kesinlikle bu onun daha hızlı gelişmesini sağlamıştır ancak iyi bir içerik üreticisi olduğu gerçeğini red edemeyiz. Tercihleri ise bizi ilgilendirmez. Bu arada sanırım son dönemde bet işine bulaştı o kız ama dediğim gibi son dönemde oldu o.
- Ayrıca ben sosyal medyada öne çıkmak için kadın olmanın şart olduğuna KESİNLİKLE KATILMIYORUM. Uzun yıllardır sosyal medya işindeyim, üzerine iyice düşüp 6 ay 1 yıl içerisinde başaramadığımız hiç bir proje olmadı. Kimi projemiz 1-2 ay içerisinde tuttu. Projelerin yüzü ya bendim yada hiç yüzü bile yoktu yapay zekaydı.