Selamın aleyküm, bir fikrim var ve yaklaşık 2 haftadır bir uygulama yazıyorum chatgpt ile, yazılım ve kodlama bilgim yok neredeyse yani sıfır değil ama kendi başıma yazamam, şu zamana kadar chatgpt ile iyi gitti ama artık çok zorlamaya başlıyor beni hem uzun kodları tarayamıyor hata veriyor, hem bana yazması gereken kodu uzun uzun 5 dakikada yazıyor tam bitirdiğinde yine hata veriyor çok uzun oldu diye (bu ayrı bir mallık zaten, görüyorum kodu bitiriyor ama en son hata eriyor çok uzun oldu token sınırına yakalandın diye e anasını satayım kodu bitirdin işte verme hatayı da alıp halledeyim işimi) python ile yapıyorum uygulamayı ama sanırım artık gpt ile olamayacak bu iş, önerebileceğiniz bir yapay zeka var mı hali hazırdaki dosyaları taratacağım ve onunla devam edeceğim, geminiyi deneyeyim diyorum ama gpt kalitesinde olur mu bilmiyorum geçen hafta biraz denedim onda da sanki dediklerimi tam uygulayamıyor gibi geldi, bilen birinden öneri alabilirsem çok iyi olur güzel gidiyordum burada bırakmak istemiyorum