5-6 saat önce trafikte bir olay yaşadım. Aracımı park edip AVM'ye gittim. Yarım saat sonra döndüğümde arkama park edilmiş araba gördüm. Ve gerçekten bir yere yetişmem gerekiyordu AVM ye de bebek maması için uğramak zorunda kaldım (başka yerde aynı marka yok)
Neyse bekle bekle 15 dakika geçti kimse yok. Önüne bir numara da koymamış. Trafiği aradım araç sahibine ulaşacağız denildi yine sonuç çıkmadı. Azıcık boşluk vardı manevra yaparak çıkmaya çalıştım ama yok kurtarmadı.
En sonunda kornaya basılı tuttum. 30-40 saniye sonra herkes bana bakmaya başladı hiç elimi çekmedim. Arkamdan bir adam geldi ne oldu çıkamadın mı dedi binaya doğru gitti 4.kattan anahtarı istedi. Yani o süre boyunca hep oradaymış beni izlemiş.
Anahtarı alıp döndüğünde sakin bir şekilde dedim ki hocam bari numara filan yazın kaç dakikadır bekliyorum. Adamda kalıplı 120-130 kg var. Ne var lan nereye yetişecen 10 dakika geç git dedi.
Öyle deyince benim şalter attı. 2-3 dakika sözlü olarak tartıştık. Arabadan inmeye filan çalışacaktım kapıyı tuttu. La havle deyip yoluma gideyim dedim.
En sonunda arabasına doğru giderken karıma çocuğuma küfür etti. Bende bunu duyunca arabadan inip çenesine yumruk attım. Olduğu gibi devrildi, o öfkeyle de suratına tekme attım. Ağzından burnundan kan geldi. O sıra insanlar beni uzaklaştırdı adam bayıldı galiba var git yoluna adamı mı öldüreceksin dediler. Yukarıdan da karısı kızı bağırıyor. Beni zorla arabaya bindirdiler yoksa gözüm döndü gerçekten öldürürdüm galiba. Kendimi bildiğim için kesici alet filan taşımıyorum anlık öfke gelince gözüm hiçbir şey görmüyor.
Muhtemelen darp raporu alıp şikayetçi olacak. Artık kimsenin karısına kızına küfür etmemeyi öğrenmiştir diye düşünüyorum.
Olayı videoya çeken oldu mu görmedim ama a101 in güvenlik kamerası filan belki yayınlar.