senelerdir çırpındığım yasadışı kumar batağından evliliğimi bitirme tehlikesinde de olsa eşime anlatıp yardım almaya başladım. çok şükür psikiyatri ve yedam ikilisiyle kurtuluyorum. borçları da yavaş yavaş yoluna koymaya başladım ve 85bin civarı bir miktarla düze çıkmaya başlayacağım. bitmeyecek tamamen ama en sonunda önümü görebileceğim. maaşımdaki kesinti son bulacak. geçen burada çıktığım evdeki tadilat masrafı hesapladığımdan 3bin fazla tuttu diye kazandığım açık arttırma ürününü alamayıp eksi ref yedim o haldeydim. daha 32 yaşındayım 40 yaşına kadar geleceğimi güvence altına alıp istifa etme umudum var. eskiden kumarla bunu yapmaya çalışırdım ancak bundan sonra çok çalışarak bunu başarmaya çalışacağım.
kendimi çok daha özgür hissediyorum. tabi ki aileme verdiğim maddi ve manevi zararları onarmam çok zor ama bana durumumu anlattıktan sonra beni tek başıma çürümeye bırakmadıkları için minnettarım. sevincimi sizinle de paylaşmak istedim. belki burada ticaret konularında daha aktif olurum sonuçta para kazanmam lazım artık
burada konu açan herkes söylemiştir ama yine de özellikle genç arkadaşlara söylüyorum sakın ama sakın özenip kumar batağına düşmeyin. özenilecek hiçbir yanı yok. 15 senedir hayatımı kazansam da mahvetmediği bir gün olmadı. geceleri uyuyabilmenin keyfini özlemiştim.