Hiç unutmam 2021 Senesi Yine bu dönemlerde Cronos diye bir kripto çıktı. Sahibi de Crypto.com'un du. Adamlar iyi bir yatırım alıyor. Bitcoin'den sonra güzel bir market piyasası yapacaktı.

Ben bu coin'e 100 dolar girdim. O zamanki ederi de 50 cent mi neydi. Sonra bu bir artmaya başladı. Kasım ayı sonu 1 dolar oldu. O zamana kadar 300$ yatırdıysam cüzdan da 600$ olmuştur. Meme coinleri hiç söylemiyorum onlarda da 300 falan vardı.

Peki sonra ne oldu ? 2021 senesi bitmeden günlük verdiği %10'ları 1 haftada -80 ile kapattı. 2 ay içerisinde 2 kat değer kaybetti.

Ben ise o vakitten sonra ilişkimi çok sıcak tutmadım. Cüzdandaki para da iyice azalınca zaten unutmuştum. 1-2 sene sonra yine dalgalanma olup %5-10 değerinde artış gördükten sonra da herşeyimi çekip borsadan çıktım.

Borsa konusunda tavrım nettir. Elimdeki tüm bütçem 50 milyon olsun. Bu parayı değerlendirmek için gidip de tanımadığım bir adamın şirketinden pay için kullanmam. Parayı değerlendireceğim noktalar ya Altın olur yada Döviz

Küçük esnaf kafası olduğu için ben yatırımı genelde kesin olana yatırırım. Mesela bir ara halka arzlar acayip modaydı. Her halka arz 1-2 hafta %10 yapıyordu. Onu da 1-2 ay yaptım sonra çıktım. Sonra Amerika borsasına girdim orada da aynı şekilde kendimi test ettim ve yine çıktım

Borsa işi genelde sabır işi bende o sabır yok