websmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün Eğitim Verenler Hikaye Kanalı Öneriyor.. Fakat Çok Aşırı Rekabet Var.. Hem de her dilde.. Sadece İngilizcede 80 den fazla kanal vardır.. Aklı Olan Hikaye Kategorisine Girmez Çünkü Herkes Başka Kategori Yokmuş Gibi Hikayeye Dalıyor Ve %90 ı eleniyor. Çünkü O kategori, domine edilmiş durumda. Amacım konuyu baltalamak değil.. zaten eğitim veriyor adam. yani eğitim alın, almadan zaten youtube da yükselmek kolay değil. sadece demek istediğim aldıktan sonra başka kategori seçin tavsiyem.
Bu işi bildiğimiz için bunun eğitimini veriyoruz hocam. Her işte olduğu gibi bu işte de tabi ki rekabet var. Her işte olduğu gibi sıyrılırsanız kazanırsınız. Youtube'nin mantığı zaten henüz rakipleşmemiş içerikleri bulup derlemek ve kaliteli yapmak. Bize rakip yok mu ? Biz nasıl pk açıp bu gelirleri elde ediyoruz ? Böyle bir düşünceniz varsa ise gelip burada yorum olarak yapmanız ister istemez konuyu baltalar ve insanlarda ön yargı bırakır. Gidip profilimdeki satılan kanallara, satışta olan kanallara bakabilirsiniz ama insanlara '' hikaye eğitimi herkes satıyor, alırsanız rakiplerde boğulursunuz'' demek etik değil. Eğitimimi doldurmamak için bu fiyattan satıyorum, herkesle ilgilenebilmek için. Toplam 13 eğitmenim var, 3 adet pk açtık 2 hafta içerisinde. Bu kadar geniş bakmak çok mantıksız. Hikaye kanallarında boğulmak daha da mantıksız. Hikaye kanalları olarak algıladığınız kanallar ne bilmiyorum ama politika üzerine de hikaye kanallarımız var, karakterler üzerine de hikaye kanallarımız var, istediğiniz çoğu şeye hikaye kanalı açabilirsiniz. Bu kadar büyük bir havuzda '' baş edemeyeceğiniz kadar'' rakip yok.