barison adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paytr son zamanlarda durduk yere mağaza kapatmakta net açıklama bile yapmayan bi firma fakat gelin görün ki sizinle aynı sektörde olan farklı sitelerin posu aktif şekilde çalışıyor kendiyle bu kadar çelişen bi firma görmedim benim mağazamı kapatıyorsun ee benimle aynı sektörde olan kişinin posu açık bu nasıl bi iş paytr bu konuda acil aksiyon alınmalı mağduriyetler giderilmeli
Evet. sırayla kapatıyorlar hocam. bir anda kapatınca büyük ses getirir diye inceden inceden eliyorlar milleti. ama şunu bilinki illa birgün biri çıkar bu işi çözer. tekelleştiler her hareketi istediği gibi yapıp bişey olmamış gibi davranıyorlar.

Barlasmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde ben de 7 yıldır bu platformu kullanıyorum. Biz durduk yere kimseye zararımız olmadığı hâlde mağazamız bir anda kapatıldı. Eğer sorunlu bir mağaza olsaydık söylediğinizde haklı olurdunuz ancak kesinlikle kimseyi mağdur etmedik, hiçbir iade talebinde sorun yaşatmadık. Her şey kurallara uygun ilerledi. Bu nedenle mağazamızın kapatılması bizim açımızdan haksız bir durumdur.

teşekkürler tam olarak anlatmışsınız.