Sakuragi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir muazzam yalnız

Kadın sürücüysen = Gezme tozma, Sabahları ve Akşamlar otobüs metro kullanan kadınlarımız ne yapıyor ?

siz vazla örnek fermeyin hocam
bi ara dolmuşla işe gidiyorum. 2 tane dünyadan bi haber vatandaş aralarında sohbet ediyordu. " bak bak bak herkesin altında araba var,her arabada 1 kişi var. bide ekonomi kötü diyorlar,bizim milletimiz nankör nankör" dedim o zaman neden biz tıkabasa dolmuşta 30 kişiyiz,neden senin bir araban yok,danaya girer gibi 7 kişi birleşip 1 arabamı alsın memlekette. tabi bunlar kem küm küp tüp cevap vermek için cümle kurmaya çalışıyorlar ama kuramıyolar. daha fazla tartışmadım tabi. yine bir ara dolmuştayım, bu doğalgaz fışkırdığında 100 tl indirim yapmıştı ya. bir yaşlı bir genç konuşmaya başladı billbordlardaki doğalgaz bedava yazısını görünce. biri doğalgaz bedavamı oldu diye sordu,diğeri haberin yokmu dayı doğalgazı bedava yaptılar. yaşlı olan adam daha ne yapsın bu millete. bunlara cevap verme gereği duymadım. yani diyecek çok şey var ama hiç gerek yok. kendi gerçekliğini görmeyip algı gerçekliğine inananan büyük bir kesim var.