Kanun var sevgili hocam. Yasak. Öyle kolay aşamazsın kendini kandırma boş hayale kapılma
Son etiket kanunu aşağıda tüketici kanununda ayrıca etiket ürün vs nasıl olmalı şeklinde yazıyor. O kanun kapsamlı gerek yok koymaya isteyen gider bakar
Anlık fiyat değişikliği şimdi oldu bardak değişikliği adam karton bardağı alıp çeyizine mi koyacak aynı bardağın 2 yazanı sonuçta bir fark var mı yüksek fiyat vermesi için?
Yok yani dürüstlük şeffaflık tüketiciyi koruma ilkesine aykırı.
Ticaret Bakanlığı olarak, tüketicilerimizin ekonomik çıkarlarını korumak ve piyasalarda fiyat şeffaflığını artırmak amacıyla yürüttüğümüz düzenleme, denetim ve yaptırımlara kararlılıkla devam ediyoruz. Bu amaçla Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler 11.10.2025 tarih ve 33044 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak, yürürlüğe girmiştir.
Vatandaşlarımızın günlük yaşamda sıklıkla hizmet aldığı lokanta, restoran, kafe, pastane ve benzeri işletmelerde; fiyatların açık, erişilebilir ve dürüst biçimde sunulmasını sağlamak üzere yeni uygulamalar hayata geçirilmiştir.
https://ticaret.gov.tr/haberler/fiya...donem-basliyor
Prosedür olarak zaten olmaz
Ayrıca ucuzsa içerler , pahalıyken içmezler.
Bu işten kazanma şansınız yok : )
prosedür ve yasal durumlar bir avukat veya iş hukukçusu tarafından düzenlenerek haaledilebilir, önceki mesajda sanırım bir arkadaş daha önce yapıldı yazmıştı.
örneğin kafe mantığı değil de eğlence yeri gibi içerik hazırlanabilir.. yasal kısımlar halledilebilir
ayrıca konuyu açmamdaki sebep alternatif fantastik iş modelleri üretebilmek
böylece bu olmasa da geliştirme ile daha ilginç veya ugulanabilir fikirlere ulaşma.
teorik olarak konu içerisinde ben istediğime ulaşmış bulunuyorum