@mrkakaro; @YasinReal; @ultralpcan; @PionDijital; @thelord1821; @newmon; @tanereker; @Dursoft; hepinizden özür dilerim açtığım gmailler patladı ve sonradan açamadım tüm paramı iddadan kaybettim kendimi kontrol edemedim hepinizden gmail iletmeden önce para aldım ardından açtıklarım onaya düştü ve açamadım kendimi kontrol edemeyip sizlerden aldığım parayıda iddadan kaybettim şuan iade yapamıyorum r10nda şikayet etme hakkınız var savcılığa şikayet etme hakkınız var benden intikam almak için herşeye hakkınız var böyle olmasını istemedim üzgünüm sizlerden zaman istemiyorum buna hakkım yok istediğinizi yapabilirsiniz haklısınız hepinizden aldığım para toplamda 13.812 ₺ iş arıyorum bir iş bulup maaşımı aldıktan sonra hepinizden iban alıp borcumu ödeyeceğim büyük bir hata yaptığımın farkındayım utancımdan sizlere WhatsApptan veya buradan verecek cevabımda yok herkes ve sizler beni yargılayabilirsiniz haklısınız ama amacım kesinlikle sizleri dolandirmak veya kandırmak değildi bilerek yapmadım istemeden oldu kumardan dolayı kendimi kontrol edemedim ama yemin ederim ödeyeceğim şuan ödeyemiyorum size ne cevap vereceğimi bilemedim hepinize mesaj atabilirdim inanmayabilirdiniz o yüzden buradan konu açarak durumu anlatmak istedim