kızlarsoruyor com tadında bir soru. dürüst ve net cevap ver lütfen; şuana kadar kaç sevgilin oldu? her sevgilin olduğunda ailenden birini ikinci plana atsaydın, yine sevgililerin gider ama ailen kalırdı. sen bencil ve şımarık davranmışsın. dünya kimsenin etrafında dönmüyor ve dönmeyecekte. konu da karşı tarafa negatif basanları anlayabilmiş değilim. konunun anlatımı dahi paranoya seviyesinde, "olacaktı" "edecekti" hep varsayımlara dayalı. senin çok ciddi şekilde kontrol sorunların olduğu izlenimini veriyor bu da. en absürd yanı da nişan dahi yok ama sanki evlilik masasında bırakıp gitmiş gibi bağlanmış konu. karşı taraf gitmiş de dönmemiş gibi, gidipte aldatmış gibi, 6+6ay (oda tahminen) 1 sene sonrasında da orada kalacakmış da dönmeyecekmiş gibi yaygara kopartırsan, insanların hayatını zorlaştırırsan işler bu noktaya tabi ki de varır. şimdi ben ne söylemek istediğimin gayet farkındayım ama sizin ne anlayacağınızdan emin değilim. kesinlikle sizi kötülemiyorum. misal bana beni sorun, 500 sayfa anlatırım kendimi ama hiç iyi bir şey çıkmaz, çıkamaz. ben kendimin ve davranışlarımın farkındayım. bu kendimi kötülediğim anlamına da gelmez. sizde davranışlarınızı kontrol edemeseniz bile, en azından farkında olursanız ilişkilerinizde bu kadar yıpranmazsınız. normalde yorumda yapmam ilişki içerikli bir konuya ama, izleyecek film bulamadım 40 dakikadır. kıssadan hisse; dereyi görmeden paçaları sıvama.