Sinovker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 80 milyon kişinin TC kimlikleri liseli gençlerin ellerinde dolaşıyorken paranoyaklık yapmanıza gerek yok aramışlar açmamışsınız, kendi aldığınız randevu ile wp den yazmışlar engellemişsiniz kartınızın gelmemesi gayet normal değil mi?
Orası öyle fakat birisi kafayı taksa yine de az birşey de olsa zarar verebiliyor geçmişte bizzat mağdur oldum bu durumdan.
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen kuryedir prosedür amaçlıdır.Arasaydınız müş.hizmetlerini teyit etseydiniz.
Kargocu bile TC istiyor başkasının gönderisini teslim alırsan...
Yani benim bildiğim doğrulamak için ad soyad istenir hocam TC'yi neden soruyor onu anlamıyorum ilk defa doğrulama için TC soranı gördüm. TC numarası değil pardon direkt kimliğin fotoğrafını istemişti.
gasxv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, uption'u yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başladım. Başlangıçta belge için adresime gelmeleri çok uzun sürdü yaklaşık 1 hafta kadar. Daha sonra belgeler geldi imzaladım ve hesabım açıldı. Ardından 3-4 gün önce karta başvurdum bugün kart elime geçti, korkacağınız bir durum yok hocam merak etmeyin fakat çokta iyi bir banka değil, paparanın gelişmemiş versiyonu gibi. Eksikleri mevcut qr ile ödeme yapamıyorsun çoğu yere, atm den qr ile para çekemiyorsun vb. o yüzden karta başvurmak zorunda kalıyorsunuz. Fakat evet kargoya verilen başvuru kağıtları, kartınız vb. çok geç teslim edilebiliyor. ama eninde sonunda gelecektir
Ben başvuru yapalı 3 hafta olmuş hocam. Papara kapanıyor diye başvuru yapmıştım ihtiyaçta kalmadı zaten.