• Site Adı: BiTutarsa
  • Site Adresi: bitutarsa.com
  • Açıklama: Ücretsiz Tahmin Oyunu Platformu
Selamlar Değerli R10 Üyeleri!
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projeyi sizlerle paylaşmak istedim: BiTutarsa

BiTutarsa Nedir?
Spor, e-spor, ekonomi ve güncel olaylar hakkında tahminlerde bulunabileceğin bir platform. "Galatasaray şampiyon olur mu?", "Dolar 40 TL'yi geçer mi?", "Messi Galatasaray'a gelir mi?" gibi sorulara tahmin yapıyorsun.

R10 Üyelerine Özel!
R10Burada referans kodu ile kayıt olan kullanıcılarımıza ekstra 5000 BiPuan (Toplam 10.000 BiPuan ile başlarsınız) hediye!

Nasıl çalışıyor?
  • Tahminleri seç, kupona ekle
  • Kupondaki tüm tahminler tutarsa puan kazan
  • Puanlarını mağazada kullan
  • Tamamen ücretsiz! Eğlence ve bilgi odaklı bir sistem.
Bazı sayfalardan görüntüleri sizinle paylaşıyorum.

Ana Sayfa

Tahmin Sayfası

Profilim

Kuponlarım

Geri bildirimlerinizi çok önemserim. Eksik gördüğünüz, beğendiğiniz veya eleştirdiğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Şuan tek başıma hem proje ile uğraştığımdan hem de çalıştığımdan dolayı tahmin oluşturmaya pek vakit bulamıyorum, tahmin konusunda yardımcı olabilecek gönüllü arkadaşlarımızın desteğini beklerim , aynı şekilde site içerisinde Tahmin Gönder üzerinden de bize tahmin önerilerinizi iletebilirsiniz.

Yasal Bilgilendirme: BiTutarsa.com tamamen eğlence odaklı ücretsiz bir tahmin platformudur. Gerçek para ile işlem yapılmaz, bu sistemi kullanarak para kazanamaz veyahut para yatırma işlemi gerçekleştiremezsiniz. Sitemizde biriktirdiğiniz BiPuan'lar, mağaza puanına dönüşür. Mağaza puanı ile sitemiz içerisinde bulunan mağazada kullanıcı adı animasyonları, renkler, dijital oyun kodları (RP,VP vb.) veyahut ileride sponsorlarımızın ürünlerinin alım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. BiPuan veya Mağaza puanı gerçek paraya dönüştürülemez, işlem göremez.