gkhncnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girişlerdeki tanıtımı kaldırma konusunda haklısınız bence de onu deniycem.
Anahtar kelimeleri ben ekliyorum zannediyorum ama herhalde yanlış yerden eklemişim şimdiye kadar onu da kontrol edicem.
Kapak resmi konusunda da aslında ben resimleri hazırlarken uğraşılmış resimler olduğu belli olsun diyerek bunları yapmıştım ama sizin dediğiniz gibi tek bir ana fikirde görsel hazırlayıp o görseli tüm videolara uyarlamak mı daha mantıklıdır?
Son videolarımda direkt video değilde paylaşılan resim içeriğini animasyonlaştırarak yüklemeler yaptım.

https://youtu.be/h_6ue6_hzkg?si=5Iin-12_np6Spbm5

Mesela bu videoya kısa yorumunuz ne olur.
Sorun şu ki ben kısa yorum pek yapamıyorum
Bu arada kapaklardaki tarzdan kastım tabii ki hepsinin aynı renk temasında aynı fontlarla hazırlanmış olması değil. Ama en azından birbiriyle çok alakasız çalışmalar olmaması lazım.
Yukarıda anlattıklarıma örnek bir kanal linki bırakayım: https://www.youtube.com/@TrustMeBroOfficial/videos
Hem kanal kapaklarında belli bir tarz var hem de içerikte anlatımlarda.
Bu sayede anlatıma özgünlük katıyor. Belki onlarca kanal aynı konuyu anlatmış olsa da bu özgünlükle öne çıkabiliyor.

Çizgi film nerede doğdu ve kurbağa siğil yapar mı videolarının kapakları bilgi videosu gibi değil de çizgi film videosu gibi duruyor ilk bakışta.

Anlatımı hareketli görsel ve videolarla biraz daha eğlenceli bir hale getirebilirseniz çok güzel olur.
Yani atıyorum "ilk avrupada çıktı" derken basit bir dünya haritası animasyonunda ok avrupaya ilerleyip orayı gösterir.
"Zamanda geriye gidelim" derken ekrandaki o zaman çizelgesi hareketlendirilebilir basit bir animasyonla.
Tabii bunlar için biraz program bilgisi gerekir after effects olabilir mesela. Bunun haricinde yapay zekadan bol bol destek alınabilir.
Bu arada kanalın isminden mütevellit bir maymun tasarlatıp video boyunca ekranın bir yerlerinde bulunabilir, anlatımı o yapıyormuş gibi. Yani hareketli, konuşan bir maymun. Yapay zeka tarafında fazla aktif değilim ama yapılabiliyorsa bu da içeriğinize bir fark katar.

Bu iki paragrafın kısa yorum hali, içerik maalesef bu haliyle pek yeterli değil. Başarılar