Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel olarak gelecekti vibe coderlara göre gayet ortalama ama site aşırı göz yorucu sizler bir mağazaya girdiğinizde biraz ferah olmasını istersiniz ya o gerekli bir tık . bazı iconlar gözükmüyor . "ev-ticker-container"(edit) göz yormaması için biraz yavaş ilerleyebilir . günün fırsatları diğerlerine . bazı yerleri çok fazla animasyonla boğmuş bazı yerleri çok sade bırakmışsınız ortada kalmışsınız light theme den dark theme sonradan çekilmiş gibi bir kaç sayfa inceledim farkettim . işlevselliğini test etmedim sitenin yada açığı varmı yokmu kontrol etmedim ancak genel olarak vibe coding'e göre gayet başarılı ve geliştirilebilir elinize sağlık umarım istediğiniz yere ulaşırsınız kusura bakmayın ben biraz fazla eleştiririm . gelişirse iyi olur bir tık kullanıcı odaklı düşünün sayfada birazcık boşluk ve sakin olacak yerler lazım çok fazla içerikle boğulmuş diyebilirim bunları çözebilirseniz gerisi basit hocam bi tık kullanıcı odaklı olursanız bunun devamı gelir gibi .
Bazı yerlerde yoruculuk var evet, fakat içeride hem pazaryeri hem cs-go sistemi, skin, şans oyunları sistemi olacağı için illaha ister istemez karışık oluyor. Sakinliği %80'nin üstünde yaklamak pek mümkün olmuyor. Aslında sorduğum şey bundan kaynaklı olarak ınvest (yatırım, cs-go, skin- şans oyunlarının) olduğu bölümün farklı bir headere sahip olurken normal e-pin pazaryeri bölümünün standart bir headere sahip olması daha mı iyi olacaktır?

Back-endimiz tamamen mevcut şu an fakat epinvadi(.)com üzerinde göreceğiniz script demodur. Eski scriptimize aittir, ınvest sistemleri pazaryeri dahil değildir