gkhncnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalı açalı 2 hafta oldu ama izlenmeler çok düşük önermeler çok düşük bıraksam başka fikre mi geçsem diyorum bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Kanalım:
https://youtube.com/@maymun_ca

Selamlar, öncelikle video kapakları çok düzensiz ve karmaşık görünüyor. Kanala iyi bir kapak tarzı tasarlayıp o düzende gidilmeli.

Yeni bir kanal için benim önerim video girişindeki introyu kaldırmanız olur. Her ne kadar kısa olsa da tamamen kaldırırsanız videoya gelen izleyiciyi videoda tutma şansınız artar.
2. seçenek video girişinde 15 saniye kadar video içeriklerinden kesitler göstererek merak uyandırılır sonra 5 saniye kanal introsu görünür ve içeriğe geçilir.

Video içeriğinde ise görsellerle değil de videolarla anlatım yaparsanız içeriğin izleyiciyi ekranda tutma süresi artacaktır diye düşünüyorum. telifsiz videolar kullanabilirsiniz, ya da yapay zekadan destek alabilirsiniz.
İlle görsellerle devam etmek isterseniz de görsellerin de bir uyum içerisinde olması, onların da bir tarza sahip olması iyi olur. Şuan görseller farklı farklı tarzlarda hazırlanmış görünüyor. Mesela "ölülerin saçı ve tırnakları uzar mı" videosunda 3:45'teki görsel fena değil. Bu tarz çizim görsellerle de anlatım yapılabilir, bu tarzın fazlaca dışına çıkmadan.

Bazı videolarda açıklamalar zayıf kalmış. Her video için seo açısından güçlü açıklamalar hazırlayın.
Ayrıca açıklamaya benzer 1-2 videonuzun linkini ekleyebilirsiniz. Anahtar kelime de sanıyorum hiç girmemişsiniz ve youtube standart olarak "video, sharing, camera phone, video phone, free, upload" kelimelerini eklemiş.