enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek istediğinizi herkes anlıyor hocam. Siz yazdıklarınızı anlamıyorsunuz.

Kendiniz ile çelişen cümleler kuruyorsunuz. Bir taraftan zaten 10 hesap satıyorum adamı biliyorum diyorsunuz diğer taraftan yeni fark ettim diyorsunuz. Ayrıca fazlasıyla sizi görüyorlar da demişsiniz.

Yani ben sizi eleştirmiyorum. Siz kendinizi eleştiriyorsunuz sürekli
Hocam konunun kıçından başından almayın cümleleri lütfen ya. 10 hesap satıyorum demedim. 10 hesap istiyor dedim. Bizim sattığımız fiyat aynı. Zaten mevzu hesabı satmakta değil. Daha sonrasında o adamın reklamla ilgili destek isteyip herşeyini anlatması. 1 kişiye bu konuda yardımcı olmadım. Çeliştiğim şey ne onu merak ediyorum. Adamı hesabı aldıktan sonra ne yaptığını ben bilemem, hangi amaçla kullandığını da bilemem. En başta umrumda olmadı kısmını orda anlatıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar banane dedim. Ama hiçbirinin hayırlı birşey yapmadığını dün 2 kişiden gelen geri dönüşle çok iyi anladım. Ama sanki bütün işleri organize eden benmişim gibi konuşmanız çok saçma. Benim bi sıkıntım olsa keza, bu adamlarla çalışsam salak mıyım buraya bu konuyu açayım. Bahsettiğim paralardan haberiniz yok eminim. Diyorum ki adam örümcek ağı gibi kanal kurmuş. Deli gibi para indiriyor. Yardımcı ihtiyacı var. Yardım etsem tabi ki beni de görecek. Sence ben ona yardım mı ediyorum ? Yoksa yaptıkları işlerinin detaylarını öğrendikten sonra hizmeti kesiyorum ve hakkımda şikayet konusu açılırsa kendilerini ifşalayacağımı söylüyorum. Neden kafanız tek bir yere odaklı kalıyor şu konuda. Ben bu konuyu açmasam, işbirlirliği yapsam. Çok kazanıcam belli ki değil mi ? Bu konuyu açmamın sebebi ne ?

İğrenç niyet okumalarınızdan bende bunu çıkarayım o zaman. Sizde bunlar gibi illegal işler yapıuyorsunuz ve bu konuyu açmam sizi rahatsız etti. oldu mu şimdi ? bi farkı kaldı mı bana yaklaşım tarzınızdan ???