İkasa geçmek için iki gündür araştırma yapıyorum. Şu an vazgeçtim. Sebebi ise cazip gördüğüm, demoda da deneyimlediğim ancak sitelerinde yazmayan pazarlama araçlarının arka yüzü.
Mesela pazarlama araçları çok cazip olduğu için 6 yıl sonra gemileri yakıp ikasa geçelim diye düşündük. Saçmalık şu ki funnel yani pazarlama hunileri oluşturken bunu da paketler halinde, ayrı ayrı satmaları. Fiyat da scale+ paket (60.000TL) ile aynı para.
E-posta gönderim adetinin paralı olmasına takılmıyorum, funnelda segment oluşturmanın sınırı mı olur? Böyle saçma bir sistem olamaz. Bu zamana kadar ücretli e-ticaret yazılımı kullananların sürekli sonradan ek ücretler çıkıyor demesini çok iyi anladım.
Bu konuda en popüler Woo eklentisi funnelkit yıllık 2 site için 200 dolar alıyor. Sınırsız segment, flow, mail vs oluşturulabiliyor. İkasta ise 2 segment aylık 1.500 TL, 4 segment 2.500 TL gibi. Sınırsız 64.000 TL. Her şeye okeyim ama segment sınırlaması normal değil.