Durumu çok kısa anlatacağım;

Son 1-2 aydır kulladığım ADS hesaplarını satıyorum veya ADS reklamı çıkmakta sorun yaşayanlara yardımcı oluyorum.
Whatsapp ve Telegram'ın *********** çöplüğüne döndü. Ve ben de kendimi bu adamların tezgahını hazırlayan biri olarak gördüm.
İlk başlarda benlik bir durum değil diye düşünürken, artık fikrim değişti. Bu insanlar hesap alırken paraya acımadıkları için ticaret çok hızlı gerçekleşiyor.
Ben bu şahıslara hizmet vermeyi şuandan itibaren kesiyorum. İsterlerse şikayet konuları açsınlar hakkımda onlarca. Kendilerinin ne olduğunu buraya dökeceğim.
Gelen paraların, kimden geldiğini umursamadan yapmaya devam ettik bugüne kadar. Yarın ifadeye çağırılmayacağımızın bir garantisi var mı ?
Zaten farklı konulardan HAGB mevcut hakkımda. Bir de bu insanların yüzünden hiç başımı ağrıtamam.
Umarım şikayet konusu açılır hakkımda. Moderatör arkadaşlar da gerekirse uzaklaştırsın bu konuyu açtığım için. Gerektiği yerde onlara da ileticem şikayetlerimi.
Ama burda hakkıyla, emeğiyle para kazanan arkadaşlara ufacık saygımız olacaksa, ben bunu bir görev olarak üstlenirim.

Sadece Telegram veya Gönderilen Paranın Profil Adıyla Uyuşmayan (Ajanslar Hariç) Şahıslara Hizmet Vermeyi Bırakacağım. Kendilerinin neler yaptıklarını da tek tek anlatacağım tüm kanıtlarla.
Ben adamların profiline, konuşma tarzına inanıp yardımcı oluyorum. Adam "Sosyal Yardım" adı altında, insanların kartlarını patlatıyormuş. Ve bunu ne zaman öğrendim biliyor musunuz ?

Bu kartları nakite nasıl çevireceğini de bana sordu !

Lütfen bu konu kapanmasın ve benzer olaylardan başı ağrıyan insanlarda konu altına tecrübelerini eklesin. Herkes bilinçlensin. Çünkü bu tarz adamların forumda aktfiliği yok, profilleri çok güzel güven veriyor. Sizi katara takana kadar durmuyorlar. Elinizi verip kolunuzu kaptırmanız çok muhtemel.