YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen boykotu sorguladığın için cehapelisin!!!!

Türküm, Türkçüyüm. Boykotmuş, hangi ürünmüş… umurumda değil.
Eline Amerikan malı Apple telefon alıp, ABD’nin sosyal medyalarını kullanıp, ayağında Nike’la gezen sonrasa Türkiye’de üretilen ürünleri boykot etmeye çalışan kesim varsa, lütfen beni engellesin.

Yazdıklarımda bir yanlış gören de engellesin ki zaten birbirimizlede herhangi bir ticaretimiz olmasın. Zaten benimle ticaret yapabilecek potansiyelde olduklarını da pek sanmıyorum.
sen ne yapıyorsun elinde Amerikan malı ürünlerle bu foruma girip bu düzene mi karşı çıkıyorsun? Kullan o zaman Türk malı cep telefonu, Türk malı bilgisayar, Türk malı ayakkabı. Kendinizi akıllı sanıp boş boş bilmiş duyar kasmayın. Ben sana tüm türk malını mı boykot ediyorum dedim veya ağzımdan Türk malı boykot ediyorum diye bir şey duydun mu? Ki şayet eğer edersemde torpille, siyasetle, haram parayla, haksız rekabetle kurulmuş yerleri boykot ederim. Bir tane dondurma markamız vardı sözde Türk malı diye. Büyük abilere yakın kişiler kurmuş. Dondurmada öldürücü kanserojen maddeler kullanıyorlar ama abilere hala bir yaptırım olmuyor satışa devam ediyorlar. En son olay büyüyünce sosyal medya adaletine düşünce sözde yaptırım yapıyorlar.
Buyur vatan sevdalısı dostum al o dondurmadan hem sen ye hem sevdiklerine yedir. Biraz katkın olsun Türk milletine Türk devletine.

İşi hakkıyla yapan ülkeye millete değer katan her Türk malına emin ol senden önce ben koşarım. Beyaz eşyasından tut olabilecek her şeye. Senin evde beyaz eşyaların, küçük ev aletlerin kaç tanesi Türk malı yerli adam?