_4uwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bu boyutlarda bir kullanım yok, tek seferde çok büyük işlem yaptırmaya çalışıyor olabilir misiniz?

codex için 2 farklı eklenti geliştirdim, 1 tanede özel gpt'im var. anlamadığım için kopmuyorum, verimli olmadığı için kopuyorum. 5.1'e geçildiğinden beri işlem yürütmüyor, hata yürütüyor.
yani aslında bugün max'in çıkışıyla 1 saat test ettim dediğim gibi bende hiçbir problem olmadı eski bir chat üstünden devam ettim . compresslemediğim halde böyle . yani sebebi çok farklı şeylerde olabilir yanlış anlamazsanız örnek veriyorum bir hile yapımında yada bir lisansı olan kitabı çevirme yada vb. şeylerde katı ciddi anlamda katı , yasal olmasına rağmen yapmayabilir algılamayabilir. bunu yanlış algıladığı için kendi içinde çalışıyor herşeyi araştırıp bitirdikten sonra kontrol sağlıyor ardından çıktı vermeden önce etikliğini kontrol ediyor yani tokenı harcıyor ama etiklikten dolayı tıkandığı içinde öyle olabilir . yada context size gerçekten çok büyümüştür kendi kendine not çıkartıyordur eskiyi silip devam edebilmek için kendi kendine komut veriyordur siz bunu frontendde belki göremiyor olabilirsiniz göstermiyor olabilir (claude yapıyor ve gösteriyor) . yani çok fazla seçenek olabilir dediğim gibi chat id yada hata veriyorsa hata kodu vb. kopyalayın ilgili yolla yollayın kim uğraşacak derseniz yine haklısınız . ben size karşı değilim yanlış algılamayın başka bir ai'a yönelirseniz başlangıç biraz fazla zaman kaybı yaşatabilir size önerim claude olur ancak mesela bugün 2 bug repledim yani ciddi rahatsızlık veren sorunlar bunlar ve insanlar bunu up'ladı yukarıya taşındı . birde eklentilerinizi ve "gpt" 'nizi görebilirmiyim rica etsem sadece merak ettim ne üzerine olduklarını ve kalitesini