KRmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
chatgpt codex deli gibi limit harcıyor claude geçin
3 mesajda tüm haftalık limit dolar mı saçmalık
bende bu boyutlarda bir kullanım yok, tek seferde çok büyük işlem yaptırmaya çalışıyor olabilir misiniz?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani codex'i çok deneyimleme*dim ama böyle birşey benim başıma gelmedi bilginiz olsun . sorun chati çok uzattığınızdandır yada codex'in latest versiyonunu kullanmamanızdan kaynaklı olabilir chati compressleyin aynı chat üstünden devam etmek istiyorsanız (latest versiyona geçerseniz aynı chat üstünden devam etmeyin) rewind tarzı geri alma yöntemleri varsa alabilirsiniz son anda compress yapmayabilir bir iki adım geri gidersiniz . ardından tekrar deneyin. sorun devam ederse codex'i kaldırıp tekrar kurun farklı yöntemlerle deneyin bir ide üstünden deniyorsanız cli üstünden denemeyi yada cli üstünden deniyorsanız ide üstünden extension ile deneyin sorun devam ederse bug komutu send feed back komutu felan varmı kontrol edin yazın yollayın birşeyden bu kadar hızlı kopmak bana yanlış geliyor codex kullanmıyorum ancak her birinin işleyiş tarzı farklı claude codex gemini vb. yani mantığı kavramanız bi tık zamanınızı alabilir eskisi daha iyiydi diyebilirsiniz .
codex için 2 farklı eklenti geliştirdim, 1 tanede özel gpt'im var. anlamadığım için kopmuyorum, verimli olmadığı için kopuyorum. 5.1'e geçildiğinden beri işlem yürütmüyor, hata yürütüyor.