_4uwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanıt için teşekkürler. başımıza meta kesildi bunlarda, orada da ayda birkaç kez reklamlara çok hızlı para harcatıp milletin cebini boşaltıyorlar. aylık paket dolsun, bir daha kullanmam openai, en azından ücretli. token limiti yenilenince de süre için gerisayım başlamıyor. illa bir kere kullanıp token harcatacaksın. 1 aya 5hafta sığıyor (1ay 4 hafta da, 5 kere hafta sıfırlanıyor), bu ilk kullanımı baz almaları sayesinde belki 1 ayda 2-3 haftalık kullandırtıyorlar. resmen nitelikli dolandırıcılık.
yani codex'i çok deneyimleme*dim ama böyle birşey benim başıma gelmedi bilginiz olsun . sorun chati çok uzattığınızdandır yada codex'in latest versiyonunu kullanmamanızdan kaynaklı olabilir chati compressleyin aynı chat üstünden devam etmek istiyorsanız (latest versiyona geçerseniz aynı chat üstünden devam etmeyin) rewind tarzı geri alma yöntemleri varsa alabilirsiniz son anda compress yapmayabilir bir iki adım geri gidersiniz . ardından tekrar deneyin. sorun devam ederse codex'i kaldırıp tekrar kurun farklı yöntemlerle deneyin bir ide üstünden deniyorsanız cli üstünden denemeyi yada cli üstünden deniyorsanız ide üstünden extension ile deneyin sorun devam ederse bug komutu send feed back komutu felan varmı kontrol edin yazın yollayın birşeyden bu kadar hızlı kopmak bana yanlış geliyor codex kullanmıyorum ancak her birinin işleyiş tarzı farklı claude codex gemini vb. yani mantığı kavramanız bi tık zamanınızı alabilir eskisi daha iyiydi diyebilirsiniz .