SEO hizmeti verdiğim bir firmanın tanıdıkları ref aracılığı ile bana ulaşmıştı, bir e-ticaret firmasıydı. işte şunlar şunlar yapılması lazım SEO hizmeti alacağız kapsamlı bir çalışma olacak ve sürdürülebilirlik istiyoruz devamlı çalışmak istiyoruz dediler çünkü öncesinde mağdur olduk vs. diye belirttiler. Fiyat verdim, dönüş sağlayacağız diyip dönmediler (bu arada öncesinde de 2 defa meet toplantısı yapıldı

) aradan 1,5-2 ay geçtikden sonra tekrardan yazdılar çalışmak istediklerini belirttiler fiyat/maaliyetlerin arttığını ama yardımcı olmak adına indirim sağlayabileceğimi söyledim. Sözleşme yapabilirmiyiz diye sorduklarında evet yapabiliriz dedim hatta mağdur olmamaları adına her iki tarafın güvencesi açısından sözleşmeyi kendim hazırlayıp, avukatıma iletip sözleşme metinleri/maddelerini temize çıkarttırdım. Maddeler hem beni koruyacak hem de hizmeti alan kişiyi koruyacak şekilde yapıldı.
Sözleşmeyi ilettikden sonra, biz kendi sözleşmemizi size ileteceğiz neden ısrarla bizim sözleşmemizi kabul etmiyorsunuz diye dayattılar, bende kibar dille belirttim. Ben sizlerden hizmet almıyorum sizler benden hizmet alıyorsunuz. Hiçbir hizmet veren hizmet alıcısının sözleşmesini kabul etmez dedim. Bir anda konuşma tavırları vs. değişti. Sanki lütfetmişsiniz vs. saçmalamaya başladılar böyle garip bir anım var
Bu durumdan anladığım daha önceden birisiyle çalışmışlar adam bunları tokatlamış başkalarına giderken sorun yok bize gelirken akıllı oluyorlar, cin olmadan adam çarpmaya çalışan cinsten olduklarını anladım