Selam olsun,
Bana çok tuhaf gelmedi ama cümlelerden ve alttan vurguladığı yani kendiliğinden ortaya çıkmasını istedikleri pek samimi gelmedi.
Bende çok beğendiğim ve ilgimi çeken ya da gönlüme dokunan işlere maddi manevi bir ölçüde destek olurum.
Çok yazmışlığım vardır ama bu arkadaş benim konu açtığım küçük insanlar tarzında muhtemelen.
Kısaca hiç o kelimeleri kullanmadan sizde oluşmasını istediği intiba ile yazıyı ben size çevireyim.
Merhaba, ben sizin yaptığınız işin uzmanıyım! İyi niyetli bir şeyler yapıyorsunuz. Bundan çok para kazanabilirsiniz, büyük kazançlar elde edebilirsiniz sizde o potansiyel var koltuklarınız kabarsın onaylanıyorsunuz. Ben uzman olarak daha çok kazanç elde etmeni sağlayacağım hem de ücretsiz şekilde hem de tüm uzman olduğum işimi bırakıp size analiz sunacağım.
Sizi onaylayıp, koltuklarınızı kabartıp ve kazanç elde edeceğinizi anlatıp hatta tüm bunları ücretsiz şekilde...
Size derken genel yani denk gelmişken yazasım geldi, kusura kalmayın.
Siz zaten geyik olduğunu kategori seçimiyle yazmışsınız ama bu ve benzeri durumlarda genel bir çizgi çekmek istedim ki mihenk taşı olarak isteyen kullansın.
Saygılar hocam,
Dediğiniz gibi aklı başında kimse gerçek uzmanlık alanını bu şekilde değersiz biçimde pazarlamaz bu sadece maddi beklenti değil kendine ve geçirdiği vakte saygısıdır, bana Dm attığı hesap çok ucube denilebilecek bir hesap o yüzden konuyu buraya açtım bari biraz profesyonel yapmaya çalış şu işi

Yazdığı sayfamda 2 ayda 60.000 takipçiye ulaşmış bir hesap doğal ve samimi çizgimden ötürü