Beni yanlış anlamanızı istemem sizi tanımam etmem ve hakkınızda kötü bir izlenim bırakmak da istemem fakat anlattığınız olay maalesef ki inandırıcı değil Yılda en az 1 defa ifadeye giderim tüm savcılık belgelerim elimde artık bakırköy adliyesiyle haşır neşir olduk anlattığınız olaydan kimse ceza yemiyor hatta savcılar artık o kadar çok aynı vakayı görmüşki kim nedir anlıyor diyebilirim ilk olarak 2021'de bu olay başıma geldi rutin çevirmede aranıyor olduğum söylendi kelepçelediler üst araması vs. derken asayiş büroyu bekledik aldılar sağlık kontrolü ardından karakola gittik ben işlem hemen biter diye umuyorken nezarete attılar nöbetçi savcı bekledik gittik saatlerce sağ el imza sol imza vs. uğraştırdılar savcı karşısına çıktım online olarak eskisi gibi değil artık her şey ekrandan oluyor savcı kişileri sordu parayı sordu tanımadığımı söyledim gelen parayı sen mi harcadın dedi benim hesabıma geldiyse ben harcamışımdır dedim freelancer olduğumu ve kişisel bilgilerimin neredeyse tamamının herkese açık paylaşıldığını belirttim web sitemi falan da verdim ama iş o noktaya gelmeden zaten savcı karşısında sonuçlandı sonra defalarca aynı olaydan gittim hepsinde benzer olaylar zaten yani diyeceğim o ki siz suçsuz olduğunuzu söylüyorsanız eğer gelen paradan dolayı ceza almadınız.
Muhtemelen facebook hesabınızdan yasa dışı işlem yapıldı bunun parası da size geldi bunun için ceza aldınız. normalde olsa bilinçli olarak kiraladığınızı söylerdim fakat zaten cezanızı çekmişsiniz pişmanlığınız da ortada o yüzden bilinçli olduğunu düşünmüyorum iyi forumlar dilerim.