öncelikle herkese selamlar merak edenler vardı buradan onlara ve işlem yapanlara tavsiyeler için başımdan geçen bir olayı burada anlatmak istedim.
28.11.2024 tarihinde bir şahıs r10dan numaramı bulmuş ve facebook hesabı almak için whatsapp üzerinden iletişime geçti, 3000. tl ödeme yaparak facebook hesabı aldı benden ödemeyi 1 gün içinde yapacağını belirtti bende okeyledim verdim 10-12 saat sonra ödemek için iban istedi ve 3000 tl parayı attı
ama bu para nereden geldi diye düşünmedim cahillikya işte neyse ödemeyi aldık bu çocuk ortadan kayboldu aradan 5.6 ay geçti tarih 15.04.2025 savcılıktan çağırıldım daha doğrusu karakoldan arandım ifaden var denildi hiç bilmediğim konular olunca sabah erkenden kalktım güzelce giyindim gittim, beklettiler segbis ile kilise bağlattılar beni savcı 64.000 tl tarafından satılan bir traktör varmış ve bu traktörü kiliste bir muhtara 64.000 tl karşılığında kandırılarak dolandırdıldığını belirtti ama benim aklıma facebookta gelmiyor birşeyde gelmiyor ben tabiikide almadığımı belirttim ancak benim unuttuğum benim hesabıma gelen 3000 tl bu dolandırıcılar 61.000 tl yi kendi hesaplarına almış banada 3.000 tl muhtara nakliye bahanesiyle bana attırtmış benim olayda ne haberim var ne birşeyim olayı anlayamadan tutukluk verildi ve mahkemeye çıktım o gün yani sabah 09:00 da adliyedeydim tam ve saat 16:30 a kadar hakimin gelmesini dosyaya girmesini bekledim segbisten geldi işte 64.000 tl almışsın dolandırmışsın ödeyecekmisin dedi bende almadığım ücreti ödemem dediğim gibi cezaevine sevk istendi neyse cezaevine gittim ne olayı biliyorum nede birşeyi sonradan öğrendimki bu 3000tl ile alakalı olduğunu aklıma cezaevinde geldi. ardından avukat tutuldu avukat 64.000tl almadığım parayı muhtara verdi ve dosyadan çekilmesini istemiş dosyadan ifadesini çekince aynı gün tahliye oldum ve ay şeklinde söylemeyeceğim yattığım günü onca gün yattım ardından geldim dosyayı incelerken dosyada şunu farkettim 61.000 tlyi atmden parça parça çekilmiş ve yüzleride açık şekilde hatta 61.000tlnin bir kısmı içeriden çekilmiş. yani dostlarım abilerim ablalarım kardeşlerim ben bir salaklık yaptım paraya kandım sattım sonrasını düşünemedim siz siz olun facebook instagram 3-5 kuruş kazanacağım diye satmayın ben sattım çokta iyi para kazandım ama o kazandığım parayı hem avukata hem devlete hem muhtara ödedim onca sattığım şeylerin parası tek seferde 3üne dağıtıldı haram yemedim şimdiye kadar Allah yedirmesin siz siz olun satmayın facebook,instagram r10 dışıysa heleki hiç satmayın 3-5 kuruşa aldanmayın. hepinizi seviyorum iyi akşamlar dilerim

))))