kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dinde mantık olmaz : )
Din her şeyi kendi çıkarına göre eğip bükmek üstüne kuruludur.
Doğrusu budur, ayrıca boykot bu ülkeye çok zarar veriyor, rastgele arapların sorunlarıyla ilgilenmek yerine kendi sorunlarımızı çözsek.

Boykotlanacak birileri varsa onlar çocuk işçi çalıştıran ülkesine katkı sağlamak yerine ülkesini sömüren yerli veya yabancı her türlü firmadır, resmi olarak belgelere geçmiş çocuk işçi çalıştırdığı bilinen tonla şirket var.

Bazen içimden geçiyor sosyal medyaya israilin yanındayım yazıp tepkileri görsem mi ardından da çocuk işçileri destekliyorum, çocuk işçiler olmazsa olmazdır yazsam gelen tepkileri görsem karşılaştırıp bu ülke neyin hipnozunda tam olarak anlasam ama ticari itibar sebebiyle yapmayacağım bir şey.

En nihayetinde dini görüş her kişinin özelidir, benim bir hassasiyetim yok bu konuda çünkü bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum, Doğu ülkeleri dışında tüm ülkelerle ticaret yapardım.
İronik şekilde boykotcu gazeteler Microsoft Azurede barınıyor ne yazık Yerli ve milli bulut firması yokmuymuş da boykotladıkları şeye destek veren firmayı kullanyorlar?

Ek olarak Doğunun dünyaya katacağı hiç bir şey yoktur sadece zararı vardır, Türk milleti batıdan yana olmak zorundadır, tarih bunu göstermiştir. Atatürk Doğuya Rönesans'a en yakın şeyi göstermiştir ancak ne yazık ki halkın bir kısımı arapların izinden gitmektedir.