Merhaba dear family of R10,
Epey zamandır ne konu açtım ne de konu okudum. İşlerimin yoğunluğu beni hem buradan hem de hayattan kopardığı için izole biçimde lahanavari bir yaşam döngüsü içindeyim. Efenim, yaklaşık 7 yıl amatör olarak tiyatro metin yazarlığı, yönetmenliği ve oyunculuğu, 8 yıl yarı profesyonel ve son iki profesyonel olmak üzere radyo programcılığı, 3 yıl tv programcılığı, 2 yıl dergi editörlüğü, 1 yıl da köşe yazarlığı yaptım. Hali hazırda mühendis olmamdan mütevellit tüm bu uğraşılarım mazide bir hoş hatıra halinde bana el sallamaktalar. Zaman zaman bu hoş anıları hortlamak hevesine düşsem de çoğu bireysel yapılacak işler değil. Özellikle tiyatro konusunda bir uhdem ve hala saklı bir hevesim var. Kendi yazdığım oyunlar harici sadece birkaç oyun sergilemiş veya kadrosuna dahil olmuşumdur. Ankara'da underground sahneler varmış diye duydum. Bizzat gidemedim ama duydum. Ben gibi amatör ve bu işe hevesli bir güruhtan tıpkı 13 sene önce olduğu gibi bir grup oluştursak da bu underground sahnelerin birinde oyun sahnelesek diye kendi içimde geveliyorum lafı. Böyle bir potansiyel, bir talep var mı bilmiyorum. Benimle aynı heyecanı paylaşacak, konu hakkında tecrübesi, hevesi, bilgisi olan birileri ile böyle bir iş ortaklığı oluşturmak istiyorum. Zamanında gerçekten kazandım bu işten ve iyi olduğumu da iddia ediyorum. Var mıdır efenim bu konuda sürece dahil olmak isteyen?