lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık, peki ya yz yaşlı sitedeki bilgiyi bu güncel olmayabilir diyerek yeni siteyi tercih ederse ne olacak
Ayrıca yzlerin ziyaret ettiği bir siteye sahip olmak site sahibine ne kazandıracak ki? Şu anda bile site sahipleri yzlerin siteleri üzerinden bilgi (ç) almasına sıcak bakmıyor.
Bunu bende sordum. Eğer bilgi veren siteler yeterince gelir elde etmezse onlarda kapanacak ve YZ güncel veri bulamayacak dedim. Cevabı YZ bir şekilde bu siteleri ödüllendirmek zorunda aksi durumda seninde söylediğin gibi kimse bedavaya bilgi paylaşmayacak yada YZ Botlarını engelleyecek. Şeklinde bir cevap verdi.

ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum yıllardır yapay zekayı hiç kullanmamış biri olarak geçenlerde indirdim yükledim. çok pratik şekilde ne öğrenmek istiyorsan arayıp öğreniyorsun. googleye girmez oldum kolay kolay. ki webmasterler olarak biz bunu yapıyorsak normal kullanıcılar googleyi hayatlarından çıkaralı uzun zaman olmuş olabilir
Son 2 aydır bende durum aynı

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka araçlarını beslemenin site sahiplerine ne gibi katkıları olacak. 5 yıl içinde bütün bilgi siteleri kapanır.
Bir önceki mesajda soyledigim gibi YZ bu sitelere trafik göndererek yada bir ücret ödeyerek odullendirmek zorunda. Bundan yıllar sonra Adsense gibi bir model YZ için uygulanacak.

anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO optimizasyonu olmadan GEO optimizasyonunu nasıl yapacaksın? GEO %99 SEOdan geçiyor
GEO %99 SEO'dan geçmez. SEO'nun ilk amacı en Google gibi arama motorlarında üst sırada olmak. Ancak GEO ilk sırada kim var diye bakmaz. GEO Domain otoritesine ve bilgiyi YZ için nasıl sunduğunu bakar.

kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakında tüm siteler yapay zekaları engellicek..
Wikipedia YZ'lerden ödeme almak için dava açmaya hazırlanıyor. Çünkü bundan 2-3 sene sonra onlarda olmayacak gibi görünüyor. Muhtemelen söylediğin doğru bazıları YZ botlarini engelleyebilir, Eğer YZ bize bir ödeme veya trafik vermezse.